комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

ДИТЯЧА ПРОГРАМА "ДІТВОРА"

Головною «дитячою візитівкою» каналу «Прилуки» є програма «Дітвора», що виходить в ефір чотири рази на добу.

Тривалість програми – 15 хвилин. За цей час юні ведучі розповідають цікаві факти із навколишнього світу, вчать етикету, правилам безпеки, розкривають таємниці всесвіту, обов’язковим доповненням програми є мультфільми. «Дітвора» орієнтується на календарні свята, тому має тематичні випуски.

Окремою рубрикою в ефірі нашого каналу виходить програма «Дітвора. Уроки англійської мови» де ведуча, вчитель англійської мови, разом з дітьми в ігровій формі вчать глядача англійській мові. Кожний інформаційний блок містить рубрику «Погода». Вже четвертий рік поспіль її ведучими є діти, тому погода на каналі «Прилуки» вабить до перегляду і дорослих, і дитячу аудиторію. Відкрити дитячий всесвіт канал «Прилуки» прагне і через програму «Освітній канал», що виходить в ефір кожної середи із повтором у п’ятницю. «Освітній канал» це такий собі обмін передовим педагогічним досвідом, проте практична реалізація методик навчання та виховання дітей також містить цікаві моменти саме для дитячої аудиторії.

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.