комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

#OlympicLab ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗДОРОВ’Я

У Всесвітній день здоров’я Регіональним олімпійським осередком Чернігівщини реалізовано Всеукраїнський захід Національного олімпійського комітету України #OlympicLab за модулем «Олімпійські та людські цінності» у Новгород – Сіверській гімназії № 1 імені Б. Майстренка для вихованців клубу боксу «Лідер» та хореографічної студії «Танцювальний квартал» відбувся Game day.

На захід завітали: заслужений працівник фізичної культури і спорту України, тренер вищої категорії з боксу Віктор Балабко; майстер спору України з боксу Валерія Єрошенко; педагог – організатор гімназії Оксана Ільющенко та керівник хореографічної студії «Танцювальний квартал» Юлія Шкалаберда.

Гості заходу разом з дітьми говорили про цінність здоров’я та шляхи його зміцнення. Здоров’я – це справжнє багатство! Наявність цього найціннішого стану докорінно визначає його повсякденне життя, соціальне та суспільне оточення. Діти зробили висновок, що спорт та здоров’я взаємопов’язані та щоб бути здоровим потрібно займатись спортом.

Свою активність, силу та вправність юні олімпійці продемонстрували у спортивно – розважальній програмі «Веселі старти».

Завершився #OlympicLab врученням подарунків від Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Гості заходу побажали майбутнім олімпійцям оптимізму, міцного здоров’я, успіхів та досягнення бажаних результатів! (Джерело - Національний Олімпійський комітет України)

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.