комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

У ПУБЛІЧНІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДКРИЛИ АРТ ПРОСТІР

Відкриття Арт простору Публічної бібліотеки пройшло 2 квітня в Коропі.

Учасників заходу було небагато − начальник відділу культури і туризму, працівники бібліотеки та представники Молодіжної ради нашої громади.

Зала сучасна, в лаконічному дизайні, обладнана меблями, проектором та іншою оргтехнікою.

Сьогоднішній Арт простір – це приміщення колишнього книгосховища центральної районної бібліотеки, на базі якої торік була утворена Публічна бібліотека.

І хоч перші ремонтні роботи в цій залі стартували ще влітку минулого року, та основне зробили вже у 2021-му. До речі, дуже оперативно, буквально за пару місяців.

У короткому виступі начальник відділу культури Сергій Семенов подякував причетним до доброї справи: голові громади Володимиру Куніцину, майстрам, директорці закладу Ірині Євтушенко, а також всім, хто вболівав за те, щоб у нашій громаді був такий простір.

До речі, проєкт «Бібліотека – студія ДІМ» у минулому році брав участь у програмі Громадського бюджету. 688 голосів жителів громади вивели його на друге місце і проєкт отримав фінансування із місцевого бюджету. За ці кошти були придбані меблі, зокрема і для цього простору.

…Завершили святкування «Дня народження» Арт простору чаєм із тортом. У перший же день у пригоді стали подарунки на новосілля −сервіз від голови громади й електрочайник від начальника відділу культури. (Джерело - Коропська громада Чернагавської області)

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.