До міжнародного дня супу Телеканал "Прилуки" підготував для вас 5 порад для вдалої страви. Поділіться з нами в коментарях які лайфхаки використовуєте ви у приготуванні їжі.
1. Почніть з хорошого бульйону
Ключ до отримання дійсно гарного супу – міцний, натуральний бульон. Створіть хорошу основу для супу, потім додавайте всі інші продукти.
2. Використовуйте курячі крильця
Щоб приготувати гідний захоплення курячий суп, потрібно більше, ніж просто зварити курку в невеликій кількості води. Для хорошого курячого бульйону вам буде потрібно багато курячих кісток, бо саме вони надають бульйону характерного смаку.
3. Свіжість – перш за все
Намагайтесь не класти в свої супи консервовані овочі. Найкраще підійдуть свіжозібрані. Але, якщо не сезон, віддайте перевагу замороженим. Вони додадуть аромату вашої страви нотки весняної свіжості. Їх, до речі, можна самому заготовити влітку і восени.
4. Додавайте зелень в останній момент
У супі, частіше за все, ви хочете, щоб трави надавали страві яскравості і свіжісті, чого не трапиться, якщо ви їх переварите. Тому, якщо ви хочете, щоб ваш суп був по-справжньому ароматним, додайте зелень в останній момент.
5. Терпіння – перш за все
Хороші речі дійсно трапляються з тими, хто вміє чекати, особливо коли мова йде про кулінарію. Велика частина успіху при варінні супу – це терпіння. Зачекайте, поки всі інгредієнти добре уваряться на повільному вогні.