комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СУПУ

До міжнародного дня супу Телеканал "Прилуки" підготував для вас 5 порад для вдалої страви. Поділіться з нами в коментарях які лайфхаки використовуєте ви у приготуванні їжі.

1. Почніть з хорошого бульйону

Ключ до отримання дійсно гарного супу – міцний, натуральний бульон. Створіть хорошу основу для супу, потім додавайте всі інші продукти.

2. Використовуйте курячі крильця

Щоб приготувати гідний захоплення курячий суп, потрібно більше, ніж просто зварити курку в невеликій кількості води. Для хорошого курячого бульйону вам буде потрібно багато курячих кісток, бо саме вони надають бульйону характерного смаку.

3. Свіжість – перш за все

Намагайтесь не класти в свої супи консервовані овочі. Найкраще підійдуть свіжозібрані. Але, якщо не сезон, віддайте перевагу замороженим. Вони додадуть аромату вашої страви нотки весняної свіжості. Їх, до речі, можна самому заготовити влітку і восени.

4. Додавайте зелень в останній момент

У супі, частіше за все, ви хочете, щоб трави надавали страві яскравості і свіжісті, чого не трапиться, якщо ви їх переварите. Тому, якщо ви хочете, щоб ваш суп був по-справжньому ароматним, додайте зелень в останній момент.

5. Терпіння – перш за все

Хороші речі дійсно трапляються з тими, хто вміє чекати, особливо коли мова йде про кулінарію. Велика частина успіху при варінні супу – це терпіння. Зачекайте, поки всі інгредієнти добре уваряться на повільному вогні.

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.