комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

У ЧЕРНІГОВІ НЕВІДОМИЙ СКОЮЄ НАПАДИ НА ДІВЧАТ – Є ПОТЕРПІЛІ

У Чернігові неадекватний чоловік нападає на неповнолітніх дівчат: б`є та штовхає.

Тривожні пости про це минулими вихідними з`явилися одразу у кількох чернігівських Facebook-групах та Телеграм-каналах. Про це повідомляє на своєму сайті "Високий Вал".

Автори вказують, що напади траплялися упродовж останніх двох тижнів у центрі міста. 19 травня нападника, начебто, затримала поліція, але відпустила. Зазначається, що у нього, імовірно, є проблеми із психікою.

«Сьогодні, 31 травня, на лінію 102 звернулася 16-річна дівчина. Вона повідомила, що невідомий чоловік напав на неї. Потерпіла сказала, що прийде і напише заяву про напад», – уточнила речниця прес-служби поліції області Наталії Слабеняк.

Також вона зазначила: подробиці оприлюднять після зустрічі поліцейських із вказаною дівчиною. Лише після цього можна буде сказати, чи на неї напав той самий чоловік, про якого пишуть у соцмережах, чи хто-небудь інший.

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.