комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

У Козелецькій громаді почали ремонтувати дорогу місцевого значення

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» почали підготовчі роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О250704 Горбачі – Патюти – Ставиське на ділянці км 0+000 – км 16+200. Протяжність ділянки що ремонтуватимуть – 5,3 кілометра. Робочим проєктом передбачено проведення підрядною організацією підготовчих робіт, влаштування нового дорожнього покриття, укріплення узбіч, облаштування дороги засобами організації та безпеки дорожнього руху згідно ДСТУ.

Наразі підрядною організацією ТОВ “НІЖИНСЬКА ПШМК” проводиться обрізування й викорінення кущів та планування узбіч автогрейдером. Для розширення проїзної частини розрівнюють ґрунт й засипають ями на покритті щебенем. Загальний обсяг фінансування на ремонт даної ділянки – 27 873,073 тис. гривень. Ремонт виконуються без припинення руху автотранспорту, проте з облаштуванням місць виконання робіт відповідними тимчасовими засобами організації дорожнього руху.

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.