комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

ПІД ПРИЛУКАМИ ВСТАНОВЛЮЮТЬ ЕЛЕМЕНТИ НОВОГО МОСТУ ЧЕРЕЗ РІЧКУ УДАЙ

В процесі реконструкції міст через річку Удай біля міста Прилуки на автомобільній дорозі Н-07 Київ - Суми - Юнаківка. Стара конструкція була розібрана. Наразі зведені опори нового мосту. На них встановлюють ригеля, на які кріпитимуть продольні балки прогонової будови.

Старому мосту через річку Удай було більше 40 років. Збудований у 1979-му з попередньо напруженого залізобетону. Довжина мосту - 64 метри. Серед місцевих він був однією з популярних 🕊️весільних фотолокацій.

Оновлений міст через річку Удай під Прилуками повністю відповідатиме сучасним нормам безпеки та транспортних навантажень. Буде встановлено нові опори, проговона будова, на мосту влаштують шар гідроізоляції, заасфальтують проїзну частину, проведуть антикорозійний захист конструкцій, укріплять укоси земляного полотна, облаштують водовідвід, відремонтують підходи до мосту, встановлять бар'єрне огородження та мостову огорожу, облаштують дорожню обстановку.

Підрядна організація - ТОВ "ШБУ-77".

Нагадуємо, у жовтні 2020 рух цією ділянкою дороги Н-07 Київ - Суми - Юнаківка було закрито. У зв'язку з реконструкцією мосту через річку та шляхопроводу через залізницю.

Об'їзд місця виконання дорожніх робіт здійснюється по маршруту:

- Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин (ділянка Прилуки - Монастирище);

- Т-25-27 Бобровиця - Свидовець - Новий Биків - Ічня (ділянка Монастирище - Ічня);

- Т-25-24 Борзна - Ічня - Прилуки (ділянка Ічня - Ярова Білещина).

В рамках Програми президента України "Велике будівництво" у 2021 році у Чернігівській області планується відремонтувати 182 кілометри доріг державного значення, 9 мостів оновити капітально і 5 мостів реконструювати.

 

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.