комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

Коли ж до України повернеться сонячна погода

Протягом найближчого робочого тижня істотних змін погоди не відбудеться. Однак ситуація зміниться на вихідних.

Про це в коментарі OBOZREVATEL розповів провідний синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило.

"Над Кримом, над Чорним морем формується циклон, у міру своєї циркуляції він буде описувати концентричні кола і впливати на всю територію України", - пояснив синоптик.

За його словами, до п'ятниці, 18 червня, в країні йтимуть дощі, іноді з грозами і навіть градом. Ситуація зміниться до вихідних - на той час циклон покине територію України й повернеться сонячна погода.

За словами синоптика, до вихідних на всій території України через циклон встановиться дощова погода. Найбільш прохолодними і вологими будуть найближчі дні з 14 по 17 червня.

"На жаль, спеки не буде. До кінця тижня очікується повсюдна циклонічна діяльність, місцями сильна. Очікуються дощі різної інтенсивності. Обложний. Просвітів практично не видно. Це не означає, що буде нескінченно лити. Але дощ буде йти більшу частину часу", - уточнив Мурмило.

Що стосується денних температур, то через хмарність вони не будуть занадто високими, +20 ...+ 25 градусів. Традиційно, найтепліше буде в південних і східних районах країни.

 

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.