комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

Пенсіонерка просила у перехожих милостиню, а в кінці дня поїхала на таксі

Під супермаркетом на столичному Броварському проспекті помітили пенсіонерку, яка просила у перехожих грошей на їжу, але в кінці дня поїхала зі свого місця на таксі.

Про це повідомляє "УНІАН" на своєму сайті.

Очевидець записав жінку на відео, коли вона грузила в машину сумки. Кадри опубліковані в Facebook-спільноті «Київ Оперативний».

"Йду в магазин і бачу, стоїть бабуся з возом і кульками, просить грошей. Далі бачу, як за нею приїжджає таксі. Почав знімати відео. Касир з Новуса сказав, що вона "постійний клієнт" і просить оплатити покупки. Зі слів касира - 900 гривень на день на покупках вона має, а то якщо пощастить і більше. Плюс те, що небайдужі люди дають», - розповів автор відео.

На кадрах можна бачити, що чоловік намагається присоромити пенсіонерку. Але та зовсім не зніяковіла і у відповідь дорікнула чоловіку через його "жадібність".

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.