комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

НА ЧЕРНІГІВЩИНІ 16 ГОДИН РОЗШУКУВАЛИ 15-РІЧНУ ДІВЧИНУ

Поліцейські знайшли 15-річну мешканку Корюківки, яка 12 червня близько 16-ї години пішла гуляти із домашньою собакою, хаскі світлого окрасу.

За інформацією порталу Сусіди.City, родичі спочатку самотужки шукали дівчину, але марно. Наступного дня о пів на шосту ранку до правоохоронців прийшла матір. У пошуках задіяли ледь не весь Корюківський райвідділ поліції.

Його співробітники встановили: до 22-ї години дівчина, що мешкає поблизу центру, вигулювала хаскі на околиці. Потім пішла на Олексіївку. Там опівночі її бачили таксисти.

«Коли зранку, о пів на дев’яту, ми шукали дитину біля приміщення колишньої олексіївської школи, побачили, що вона йде з боку Майорського. Привезли її у райвідділ, а звідти вже мама забрала додому», - розповіла старша інспекторка ювенальної превенції Корюківського райвідділу поліції Ярослава Порва.

Дівчина пояснила: увечері довго гуляла з домашнім улюбленцем, а вночі спала на зупинці. У родині не було конфліктів, які могли б спричинити втечу дівчини з дому. Наразі невідомо, чому вона не намагалася повернутися до настання темряви.

На маму знайденої корюківчанки склали адміністративний протокол за невиконання батьківських обов’язків. Їй загрожує попередження або штраф у розмірі 850-1700 гривень.

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.