комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

У ПРИЛУКАХ ОБІКРАЛИ ДИТЯЧУ ЛІКАРНЮ ТА АМБУЛАТОРІЮ

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особи двох чоловіків, які викрали комп’ютерну та побутову техніку з дитячої лікарні та місцевої амбулаторії.

До Прилуцького районного відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку трьох моніторів, двох системних блоків, клавіатури, блоку живлення та електрочайника з приміщення двох медзакладів Прилук. На місцях скоєння злочинів працювала слідчо-оперативна група райвіділлу.

Поліцейські встановили, що всередину закладів зловмисники потрапили через вікно. Правоохоронці вилучили низку речових доказів та почали пошуки.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння однієї з крадіжок причетний 29-річній раніше судимий місцевий мешканець. Пізніше стало відомо, що в другому випадку він діяв уже зі своїм 31-річним спільником. У скоєному чоловіки зізналися.

Слідчий відкрив провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка поєднання із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Зловмисникам загрожує від трьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.