комунальне підприємство
Телекомпанія "прилуки"

у Варвинській громаді запрацював проєкт «Громадський велосипед»

У Варві  жителі громади можуть безкоштовно брати велосипед і їхати у своїх справах.

Про це повідомляє "Чеline". Голова Сосницької громади зазначає, що   справа реалізована завдяки участі в міжнародному проєкті. Натомість у Варві вирішили зробити все самотужки, причому не відкладаючи на потім.

«У нас є чотири старенькі велосипеди, два з них узяли з загону благоустрою, для якого свого часу придбали 11 двоколісних. Варва немаленька, до того ж, у справах до центру громади приїжджають люди із сіл. Тож тепер можна безкоштовно взяти велосипед і їхати, куди треба», – зазначає голова Варвинської громади. Видаватимуть велосипеди дві техпрацівниці, які записуватимуть у книгу дані людей, які беруть двоколісні. Передбачається також фотографування паспорта або самої людини. Також обов’язково зазначатиметься час, коли велосипед слід повернути. Голова громади вірить, що проєкт буде успішним і довгим. Бо за недбале ставлення до велосипедів доведеться відповідати. У громаді обіцяють звертатися до поліції.

ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ ТА ЗОБОВ`ЯЗАННЯ
Редакція може не поділяти точку зору авторів і не несе відповідальності за зміст републікованих матеріалів.
ШАНОВНІ КОМЕНТАТОРИ! Редакція веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.